Naša ekipa

Smo butično svetovalno podjetje, pri čemer se vsi projekti izpeljejo pod skrbno koordinacijo in vsebinsko vpletenostjo ustanovnih partnerjev. Glede na velikost in zahtevnost posameznega projekta oblikujemo interdisciplinarno ekipo, ki bo zagotovila optimalne rešitve na dane poslovne izzive.

Za večje projekte lahko po potrebi zagotovimo dodatno preverjene zunanje izvajalce ali najboljše strokovnjake na posameznih poslovnih področjih.

blaž kos, ustanovitelj in partner

Blaž Kos je v preteklih 12. letih upravljal investicije tveganega kapitala ter sodeloval pri razvoju start-up ekosistema v regiji. Danes svetuje podjetjem pri strategijah rasti, optimizaciji procesov, vpeljavi vitkih agilnih metod ter digitalizaciji poslovanja.

Blaž Kos je aktivno sodeloval pri razvoju start-up ekosistema, tveganega kapitala in konkurenčnega poslovnega okolja v Sloveniji ter Adriatic regiji. Pomagal je pri vzpostavitvi univerzitetnih inkubatorjev in tehnoloških parkov, upravljal mrežo poslovnih angelov in sklad tveganega kapitala ter več investicij kot poslovni svetovalec.

Danes svetuje podjetjem vseh velikosti pri strategijah rasti, optimizaciji procesov in digitalizaciji poslovanja ter na področju vitkega in agilnega poslovanja. Njegov mednarodni blog je bil izbran med 50 najboljših blogov na svetu v kategoriji osebne in poslovne rasti.

ŽIGA KOMAC, Senior svetovalec in partner

Žiga Komac je po izobrazbi inženir elektrotehnike, ki je začel svojo kariero v tehnološki panogi. Opravljal je od raziskovalnih in tehničnih funkcij pa do skrbništva poslovnih kupcev, vodenja razvoja novega posla in digitalizacije. Pred kratkim pa je opravil tudi MBA na Cotrugli Business School v Zagrebu. 

Pri svojem delu ga motivira reševanje izzivov z izrabljanjem tehnoloških rešitev za dosego poslovne rasti organizacij. Danes svetuje podjetjem vseh velikosti pri vpeljavi digitalizacije in novih tehnoloških rešitev, optimizaciji in prenovi poslovnih procesov ter razvoju strategij trženja in rasti.

Interdisciplinarne
inhouse consulting
ekipe

Za iskanje rešitev za vaše poslovne izzive zagotovimo najboljše strokovnjake ali sestavimo interdisciplinarne ekipe, ki za čas trajanja projekta postanejo del vašega podjetja in del vaše (menedžment) ekipe. Tako na butični način rešujemo najbolj zahtevne poslovne izzive glede na obseg, kompleksnost in naravo projekta.

Za večje projekte po potrebi vključujemo tudi preverjene zunanje strokovnjake oziroma pripravimo predlog dodatnih svetovalcev, ki jih vedno predhodno odbori naročnik.