Naše storitve

Največ, kar kot vodja lahko naredite za svojo organizacijo, je zasnova jasne vizije in strategije, vzpostavitev optimalnih pogojev za operativno odličnost ter vpeljava vitkosti in agilnosti v vsakodnevno poslovanje.

Na podlagi aktivnega sodelovanja z lastniki, menedžmentom in ključnimi zaposlenimi ter na podlagi lastne neodvisne analize pomagamo pri revitalizaciji vizije in izdelavi optimalne strategije rasti podjetja. Izdelujemo tudi vse vrste poslovnih analiz za boljše in lažje poslovno odločanje.

Smo pionirji vitkega in agilnega podjetništva pri nas. Podjetjem vseh velikosti in panog svetujemo pri vpeljavi vitkega notranjega podjetništva ter pri razvoju in skaliranju novih produktov in poslovnih modelov s pomočjo vitkih in agilnih metod.

Organizacije in podjetja opolnomočimo pri optimizaciji in prenovi poslovnih procesov. Z našo pomočjo omogočamo višjo produktivnost in tako neposredno vplivamo na pozitivni učinek pri vaši operativni odličnosti. Svetujemo in izvajamo optimizacijo, implementacijo, prenovo in avtomatizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov ter podpiramo pri sistematizaciji podpornih poslovnih funkcij.

Vsako uspešno podjetje ima močan motor rasti (proces pridobivanja novih in razvoja obstoječih strank) ali mora tega vzpostaviti. Podjetja podpiramo pri povezani optimizaciji procesov marketinga, prodaje in razvoja poslovanja, z namenom skokovitega povečanja generiranja posla. Marketinško-prodajne procese opolnomočimo z digitalizacijo. 

Druge storitve

Na podlagi zaznanih nišnih poslovnih izzivov, aktualnega dogajanja na trgu ali novih dobrih poslovnih praks pripravljamo tudi druge specializirane storitve z visoko dodano vrednostjo. Preverite trenutno aktualne druge storitve: